A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ЗВЕРНЕННЯ ЗАСТУПНИКА СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИРА СЕРГІЙЧУКА З НАГОДИ НОВОГО 2023 РОКУ

Дата: 31.12.2022 18:00
Кількість переглядів: 713

Фото без опису

ШАНОВНІ КРАЯНИ!

Відходить в історію 2022  –  трагічний та буремний для України рік, який докорінно змінив життя  кожного жителя нашої громади, кожного українця. Повернення до стану «як було» вже ніколи не стане можливим.  За цей рік ми всі подорослішали і постарішали водночас. Тепер наша нова реальність - це жити під звуки повітряних тривог, цінувати найменший спокій і тишу, жити та боротися за перемогу, за право бути незалежною державою.

Цей рік  був дуже тяжким для усіх, але найтяжчим він був для наших військових та мирних жителів, які опинилися в епіцентрі воєнного пекла. На жаль, лише війна показала Україні її справжніх Героїв. Це звичайні люди, в тому й числі наші жителі, які взяли до рук зброю і стали на захист держави. Люди, які залишилися на окупованих територіях, ризикуючи життям, і мужньо чинять опір ворогу. Волонтери, які перелаштували повністю своє життя заради інших.

Вкотре хочу подякувати нашим захисникам-Героям! Ми віримо у вас. Хай прийдешній рік стане роком нескінченних перемог та родинного затишку. Слова щирої вдячності висловлюю батькам, родинам, чиї діти, чоловіки чи дружини в цей напружений та складний час виконують бойові завдання, захищаючи Україну. Божого захисту та швидкого повернення додому ваших рідних.

Також я дякую кожному жителю громади, в тому числі й усім волонтерам, за розуміння, небайдужість та  готовність прийти на допомогу в цей скрутний для України час.

Світла пам’ять і шана подвигу всіх полеглих захисників України, які ціною власного життя героїчно відстоювали мир, незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

2022 рік - один з найтяжчих періодів нашої незалежності. Але разом з тим, ми стали єдині. Як ніколи усвідомили, що це наша держава і  іншої вже не буде – іншої нам і не треба. Сьогодні ми відчуваємо гордість за найсильнішу армію світу – Збройні сили України! Найсильнішу  націю в світі –  Українців!

Цього року нам усім бракує святкового настрою, але нам не забракне віри у те, що наступний рік стане для України переможним. Нехай 2023 рік подарує найголовніше – Перемогу та Мир! Переможного Нового 2023 року!

 

Володимир Сергійчук

Заступник селищного голови


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь