A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ ГРОМАДІ – УРОЧИСТА СЕСІЯ З НАГОДИ ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 07.12.2021 15:22
Кількість переглядів: 2499

Фото без опису

Враховуючи велике значення місцевого самоврядування для розвитку народовладдя та зміцнення української державності, 7 грудня відзначається День місцевого самоврядування. З огляду на святковий день, у Любешівській селищній раді  відбулося урочисте засідання позачергової сімнадцятої сесії селищної ради.

Урочиста частина розпочалася із привітання Любешівського селищного голови Олега Куха та вручення нагород від народного депутата України Ірини Констанкевич і селищного голови. Зі словами привітань виступили депутат селищної ради, помічник-консультант народного депутата Ірини Констанкевич Сергій Неймарк та заступник голови Камінь-Каширської райдержадміністрації Юлія Подерня-Масюк.

Потому депутати приступили до розгляду питань порядку денного. Цього разу – 32 питання. У ході сесії були прийняті рішення щодо здійснення старостами повноважень  на територіях старостинських округів Любешівської селищної ради; внесено зміни до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Любешівська багатопрофільна лікарня» Любешівської селищної ради на 2021 рік»; внесено зміни до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Любешівська багатопрофільна лікарня» Любешівської селищної ради на 2021 рік»; внесено зміни до рішення Любешівської селищної ради від 11 грудня 2020 року № 1/31 «Про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини Любешівської селищної ради на 2021 рік». А також депутати  затвердили  Акти приймання-передачі матеріальних цінностей з балансу комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівської селищної ради» на баланс Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності; Акти приймання-передачі транспортних засобів з балансу комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівської селищної ради» на баланс комунального підприємства «Любешівська багатопрофільна лікарня Любешівської селищної ради».

Окрім того, під час засідання затверджено Комплексну програму розвитку освіти Любешівської селищної ради на 2022-2026 роки. Затверджено проекти  рішень комунального характеру: прийняли безоплатно зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради майно, яке закріплене за закладами культури (додаток 1): рухоме майно, необоротні активи, об’єкти незавершеного капітального будівництва, малоцінні та швидкозношувані предмети, документи з кадрового діловодства; прийнято зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради майно, що перебуває на балансі відділу освіти та культури Любешівської райдержадміністрації (додаток 1, додаток 2, додаток 3); затверджено Акти приймання-передачі на безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, передавши з балансу Любешівської селищної ради на баланс в Управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради майно закладів культури, які зазначені в  додатку 1 на праві оперативного управління; затверджено Акти приймання-передачі на безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, передавши з балансу Любешівської селищної ради на баланс в Управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради майно на праві оперативного управління згідно додатку 1, додатку 2 та додатку 3.

Підтримали депутати і проекти рішень про затвердження містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на вул. Підріжжя, в с. Залізниця Любешівського району Волинської області»; про затвердження містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на вул. Вишнева, 1 в с. Дольськ Любешівського району Волинської області»; про затвердження містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єкта торгівлі на вул. Незалежності, 37 в с. Бихів Камінь-Каширського району Волинської області». Також прийнято ряд рішень, що стосувалися земельних питань.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь