A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ВІДБУЛАСЬ ЧЕРГОВА СЕСІЯ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 01.10.2021 10:38
Кількість переглядів: 2732

Фото без опису

Сьогодні, 30 вересня 2021 року, під головуванням Олега Куха відбулася  чергова  чотирнадцята сесія селищної ради восьмого  скликання. В роботі засідання взяли участь 19 депутатів.

Перш ніж перейти до розгляду питань порядку денного, розглянули депутатські запити про поточний ремонт дороги вулиці Молодіжної села Зарудчі, щодо необхідності встановлення екранів або металевих решіток перед елементами опалення (чавунними радіаторами) в Любешівському ЗДО №3 "Ясла-садок", щодо незадовільного стану дороги від села Зарудчі до сіл Бучин, Селісок та Пожог, щодо заборони руху механічних транспортних засобів центральними алеями Любешівського селищного парку.

Потому депутати перейшли до розгляду питань порядку денного чергової сесії. На порядку денному сесійного засідання  - 150 питань, які були попередньо вивчені членами постійних депутатських комісій, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії районної ради. Традиційно це питання бюджету, комунальної власності, земельні питання, тощо.
Значна увага приділяється питанням підготовки та затвердження галузевих програм по різних напрямах діяльності, які дають змогу забезпечити належне фінансування або надати фінансову підтримку тим чи іншим установам, організаціям, правоохоронним органам під виконання окремих заходів. Цього разу  рішеннями сесій внесено зміни до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2021-2025 роки; внесено змін до рішення Любешівської селищної ради «Про Комплексну програму розвитку освіти Любешівської селищної ради на 2019 – 2021 роки» та затверджено Програму фінансової підтримки комунального  підприємства «Любешівська багатопрофільна лікарня» Любешівської селищної ради на 2022 – 2024 р.

Крім того, депутатський корпус затвердив проекти рішень про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо необхідності підвищення пенсій і виплати додаткової пенсії у  2021 році та  щодо недопущення підвищення тарифів для населення.

Також були підтримані проекти рішень, які стосувалися затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Любешівської селищної ради у новій редакції, затвердження  Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» Любешівської селищної  ради у новій редакції, про припинення права оперативного управління майном, що знаходяться на балансі КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівської селищної ради», про затвердження прогнозу бюджету Любешівської селищної територіальної громади на 2022 – 2024 роки.

Разом з тим, було прийнято рішення про підготовку та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Любешівської сселищної ради та розглянуто лист Волинського обласного центру з гідрометеорології щодо надання пільги на сплату земельного податку на 2022 рік. За результатами розгляду вищезазначеного листа в пільзі відмовлено.

Після невеличкої перерви депутати розглянули блок питань, що стосувалися земнльної сфери.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь