A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 27.04.2021 11:57
Кількість переглядів: 1074

Фото без опису

21 квітня 2021 року відбулася чергова дев’ята сесія селищної ради восьмого скликання.  Цього дня депутати розглянули 71 питання. Розпочалося засідання із депутатських запитів, а саме: щодо очистки каналу 2 ГД Залізницької осушувальної системи, вуличного освітлення вул. Чернухи с. Залаззя, щодо придбання нового шкільного автобуса для покращення якості підвезення здобувачів освіти до Люб’язівського навчального закладу, про виготовлення проектно-кошторисної документації та будівництво (реконструкція) вуличного освітлення по вулиці Нове Грабово в селі Угриничі.

Серед планових проектів рішень, які були ухвалені на сесії, – про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2021-2025 роки, про внесення змін до рішення селищної ради № 1/45 від 11.12.2020 року «Про затвердження персонального складу виконавчого комітету Любешівської селищної ради», про ліквідацію Дольської та Люб’язівської сільської виборчої комісій, про Програму підтримки Камінь-Каширського районного відділу поліції Головного управління національної поліції у Волинській області протягом 2021 року, про внесення змін до рішення селищної ради від 22.10.2020 року №2-47/2 «Про програму підтримки окремих військових формувань, які знаходяться на території Любешівської селищної ради, та забезпечення виконання інших завдань з оборони у 2021 році», про затвердження  Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» Любешівської селищної  ради у новій редакції, про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Любешівської селищної ради на 2021-2025 роки, про внесення змін до рішення Любешівської селищної ради від 11 грудня 2020 року № 1/31 «Про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини Любешівської селищної ради на 2021 рік». Внесено  зміни та доповнення до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Любешівська багатопрофільна лікарня» Любешівської селищної ради на 2021 рік та Порядку надання і використання коштів селищного бюджету на виконання заходів Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Любешівська багатопрофільна лікарня» Любешівської селищної ради на 2021 рік. Разом з тим, внесено зміни до рішення селищної ради від 23.12.2020 № 3/13 «Про бюджет селищної територіальної  громади на 2021 рік».

Відповідними рішеннями селищної ради надано дозвіл на безоплатну передачу рухомого майна з комунальної власності Любешівської селищної ради  у комунальну власність Камінь-Каширської міської ради рухоме майно, закріплене за Великоглушанською АЗПСМ; погоджено намір передати в оренду частину нежитлового приміщення (актова зала) та включення його до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Любешівської селищної ради, щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні; надано згоду на безоплатне прийняття майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, яке закріплене за закладами культури.

Також на засіданні заслухано інформацію про хід виконання за 2018-2020 роки Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки, про хід виконання Цільової соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки.

Окрім того, про свою роботу прозвітували керівники Центру безпеки громадян Любешівської селищної ради та  КП «Любешів-Комфорт-Сервіс» за 2020 рік. В другій частині розглянули земельні питання.

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь