A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

Працівники Любешівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості провели вебінар «Вибираємо професію: діти + батьки».

Дата: 26.02.2021 08:21
Кількість переглядів: 415

Сьогодні працівники Любешівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості провели вебінар для старшокласників та їх батьків на тему: «Вибираємо професію: діти + батьки».

Фото без описуУчасники дізналися більше про можливості своїх дітей та отримали відповіді на актуальні для кожного з них питання. Батькам майбутніх випускників розказали, що передбачає собою правильний вибір професії, та яким чином визначити професійні інтереси та здібності старшокласника, щоб отримати саме ту спеціальність та в майбутньому побудувати успішну кар’єру. Батьки дізналися про ньюанси, які варто врахувати при виборі спеціальності.

З учасниками розглянули формули вибору професії; переконання, які заважають при виборі професії; спробували розпізнати власні таланти та здібності.

Учням наголосили, що важливо зрозуміти наступне: предмет «вибір професії» - не викладають у школі, з нього не будуть питати домашнє завдання та ставити оцінки. Це – відповідальність і вибір майбутнього життя кожного. Тому і рішення має бути особисте. Майбутнє кожен створює своїми рішеннями.

Батькам старшокласників порадили, яку підтримку вони можуть надати своїм дітям, які стоять перед питанням професійного вибору.????

Сподіваємося, що отримані під час вебінару знання допоможуть старшокласникам обрати справу до душі, де їх потенціал максимально розкриється??


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь