A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУЛАСЯ П’ЯТА СЕСІЯ

Дата: 24.02.2021 16:56
Кількість переглядів: 2696

Фото без опису

Сьогодні, 24 лютого 2021 року, відбулася чергова п’ята сесія селищної ради восьмого скликання. Під час пленарного засідання депутати розглянули 102 питання.

Зокрема, внесли зміни до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2021-2025 роки. Заслухали результати виконання Програми підтримки окремих військових формувань, які знаходяться на території Любешівської селищної ради, та забезпечення виконання інших завдань з оборони у 2020 році, виконання у 2018-2020 роках Програми соціального захисту населення Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки, виконання у 2018-2020 роках Програми підтримки учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил та членів сімей загиблих Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки. Затвердили Програму з підвищення ефективності управління об’єктами комунальної власності Любешівської селищної ради на 2021-2023 роки.

У ході сесії депутати затвердили Акт приймання-передачі майна комунального підприємства «Любешівська багатопрофільна лікарня» Любешівської селищної ради із спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради; внесли зміни до переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Любешівської селищної  ради та поклали обов’язки на старост щодо виконання окремих завдань адміністратора.

Окрім того, рішеннями селищної ради прийнято безоплатно у комунальну власність Любешівської селищної ради будівлю амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вул. Сонячна,2 в с. Седлище і будівлю амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вул. Шевченка, 2 в с. Залізниця після реконструкції Залізницького ФАПу та  передано на баланс комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівської селищної ради».

Також депутати погодили намір передати в оренду нежитлове приміщення (частина адміністративного приміщення у Любешівській Волі) та включили його до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Любешівської селищної ради, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні, передати в оренду нежитлове приміщення (частина приміщення інтернату Любешівського ліцею)  та включити його до Переліку майна другого типу. Окрім того, рішенням сесії передали з балансу Любешівської селищної ради на баланс в управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради майно на праві оперативного управління.

Підтримано проект рішення селищної ради «Про набуття повноважень у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань». Затверджено  Статут Центру культури та дозвілля Любешівської селищної ради в новій редакції, Положення про Публічну бібліотеку Любешівської селищної ради в новій редакції.

Окрім того депутати розглянули значну частину питань порядку денного, які стосувалася земельної сфери.

По завершенні розгляду питань депутати більшістю голосів підтримали запропоновану селищним головою кандидатуру старости, повноваження якого поширюються на села Залаззя і Діброва -  Валерія Дмитрука, жителя села Залаззя.

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь