A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ ОТГ РЕАЛІЗОВУЮТЬ ПРОЕКТ: «Збирай роздільно - живи доцільно»

Дата: 22.07.2019 16:40
Кількість переглядів: 998

Після підписання Договору про місцеву фінансову допомогу з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ, Ешборн, Німеччина у Любешівській селищній раді розпочали роботу над реалізацією проекту «Збирай роздільно - живи доцільно», який був підтриманий експертами проекту «Покращення якості послуг в сфері управління відходами на муніципальному рівні» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Минулої п’ятниці в Будинку культури селищної ради відбулася презентація вищезазначеного Проекту. Серед учасників презентації - представники смт Любешів, Судченського, Залізницького, Седлищенського, Березичівського, Любешівськоволянського старостинських округів:  в.о старост , директори, вчителі та учні ліцеїв. Про мету та завдання розповів голова громадської організації «Сприяння» Сергій Кутинець, який спільно із Любешівською селищною радою бере участь у Проекті.

Із вступним словом до присутніх звернувся очільник громади Олег Кух, зазначивши: «Досвід інших міст в реалізації подібних проектів переконав нас у тому, що у таких проектах вкрай необхідно брати участь. Похвально, що наша громада є переможцем цих проектів. Насамперед, ми хочемо привернути увагу нашого населення до проблеми твердих побутових відходів. Переконаний, що найкраще це робити через виховання і навчання підростаючого покоління, формування екологічно поведінки через навчальні заклади – починаючи з ліцеїв, гімназій і закінчуючи коледжем, які функціонують на території нашої громади. Підвищуючи рівень екологічної свідомості дітей та молоді, ми тим самим опосередковано підвищимо і  рівень свідомості дорослого населення нашої громади».

У подальшій частині презентації Сергій Кутинець ознайомив присутніх з проектом «Збирай роздільно – живи доцільно!», з його метою та завданням, основними напрямки роботи, та очікуваними результатами. Окрім того, розповів про подальші кроки реалізації проекту на місцях та  вторинну переробку сміття, першим кроком якої є   роздільний збір відходів — паперу, скла, пластику, металевих банок тощо.

Наступним етапом стануть тренінги у формі Школи волонтерів, організовані в рамках Проекту для учнів та педагогів нашої громади.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь