A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ ОТГ ПРОВЕЛИ СЕМІНАР З ІНКЛЮЗИВНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

Дата: 08.02.2019 22:10
Кількість переглядів: 924

Аби обговорити актуальні проблеми і стратегічні підходи щодо забезпечення права на освіту дітей з особливими потребами, організацію якісного психологічного та соціально-педагогічного супроводу, впровадження інклюзивного навчання в закладах освіти, а також про роботу команди психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами та з інвалідністю, створення індивідуальної програми розвитку для дітей з особливими освітніми потребами, у Любешівському ліцеї та ІРЦ провели інтегрований семінар-практикум.

Організували його методист  методичного кабінету Управління гуманітарної політики Надія Крат та  директор КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Любешівської селищної ради Татяна Жилко.

Під час семінару визначили основні завдання та функції практичного психолога, соціального педагога у роботі з дітьми в умовах інклюзивного навчання. Учасникам зустрічі розповіли про створення інклюзивно-ресурсного центру, про особливості  надання психологічної допомоги батькам та педагогам в умовах інклюзивного навчання.

 Окрім того, усі присутні отримали методично-інформаційні матеріали для роботи щодо організації інклюзивного навчання та діяльності ІРЦ.

Фахівці психологічної служби та працівники КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» обмінялися враженнями від проведеного заходу, висловили бачення щодо труднощів, які виникають у ході організації інклюзивного навчання та під час здійснення психолого-педагогічного супроводу учасників освітнього процесу, а також обговорили можливі шляхи їх вирішення.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь