A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ЧОМУ НА ВУЛИЦІ БРЕСТСЬКІЙ НЕМАЄ СВІТЛА

Дата: 02.03.2019 12:54
Кількість переглядів: 1188

Фото без опису

Останнім часом по вулиці Брестській почастішали перебої в роботі вуличного освітлення. Наразі це питання перебуває на особистому контролі у Любешівського селищного голови Олега Куха.

 «Проблема функціонування вуличного освітлення по вулиці Брестській пов’язана, насамперед, зі зношеністю електричної мережі та вуличних ліхтарів, які давно вже потрібно замінити на нові. На превеликий жаль, так швидко, як би нам хотілося, це зробити неможливо. Потрібен не просто ремонт, а - капітальний ремонт чи реконструкція( повітряний новий кабель, нові світильники і тд). Ми включили це питання до порядку денного березневої сесії, під час якої будемо вносити зміни до бюджету. Сподіваюсь, що депутати  підтримають пропозицію виділення необхідних коштів, а це приблизно 80 тис.грн,  на ремонт вуличного освітлення» - розповідає Олег Кух. За його словами, тривалість вирішення цього питання пов’язана зі специфікою бюджетного фінансування та від самої  складності виконання ремонтних робіт.

Над усуненням проблем та ремонтом освітлення по вулиці Брестській працюють і у КП «Комфорт-Любешів-Сервіс». Працівники КП змушені щотижня лагодити  аварійний об’єкт. Директор підприємства Сергій Фальчик також пов’язує  ситуацію, яка склалася по вулиці Брестській,  зі зношеністю лінії вуличного освітлення, а також  із  халатністю колишніх майстрів, які декілька років назад  виконували ремонтні роботи по усуненню аварійного пошкодження.

Виникла ця проблема не сьогодні, а  як результат - відсутності проведення капітального ремонту у цьому напрямку впродовж останніх років. Як з’ясувалося:  ще років 7-10 назад, за словами Сергія Івановича Фальчика, електроопора, що знаходиться навпроти коледжу, була сильно пошкоджена, а ремонтні роботи по її відновленню провели неякісно. Ще більше ситуацію ускладнило й те, що пошкоджені кабелі  знаходяться під землею, саме у тому місці, де зроблено кілька років назад асфальтовані  «парковки» для автомобілів, а тому сьогодні провести ремонт та усунути проблему за короткий термін належним чином неможливо. Усі ці чинники в сукупності й спричинили проблему з освітленням по вулиці Брестській.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь