A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

РОБОЧИЙ РІК ДЕПУТАТИ РОЗПОЧАЛИ 22 ЧЕРГОВОЮ СЕСІЄЮ

Дата: 05.02.2019 18:44
Кількість переглядів: 808

У роботі сесії селищної  ради взяли участь 26  депутатів. Розпочали із запитів, зокрема вони стосувалися  відсутності автобусного сполучення села Витуле з обласним центром м. Луцьк, щодо відсутності санітарної кімнати у Витульській початковій школі,  «Реконструкції вуличного освітлення» по вулицях Мілієвського, вул. Мирна, вул. Першотравнева, вул. Перемоги, вул. Жовтнева,  вул. Чернухи, вул. Власюка та вул. Нова в с. Залаззя. щодо виготовлення проектно-кошторисної докуменції на вуличне освітленя від а/д Р-14 до села Угриничі та по вул. Старе Грабово с. Угриничі, щодо встановлення дитячого ігрового майданчика в с. Седлище, щодо довозу дітей до навчального закладу ЗЗСО «Бірківський ліцей», щодо побудови дитячого ігрового майданчика по вул. Берегова в с. Зарудчі, щодо очистки русла річки Стохід, щодо проведення робіт з очищення місць радіусів поворотів в межах смуг відводу автомобільної дороги Т-03-04 між селами Гірки та Гречище та очищення доріг у зимовий період.

Потому перейшли до розгляду питань порядку денного, який складався із 81 питання: внесли зміні до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки, до Програми розвитку земельних відносин, охорони земель та забезпечення містобудівною документацією Любешівської громади на 2018-2019 роки, заслухали хід виконання Цільової соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки, виконання Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки, хід виконання Програми розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки за період 2018 року, про хід виконання Цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на території Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки у 2018 році, хід виконання Програми соціального захисту населення Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки у 2018 році та виконання Програми підтримки демобілізованих учасників антитерористичної операції та членів їх сімей Любешівської селищної ради на 2018 – 2020 роки у 2018 році, про хід виконання Програми розвитку земельних відносин, охорони земель та забезпечення містобудівною документацією Любешівської громади на 2018-2019 роки .

Підтримали  рішення щодо надання дозволу КП «Любешів-Комфорт-Сервіс» на зняття з обліку та списання спеціалізованого вантажного транспортного засобу ГАЗ 5319, щодо затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівської селищної ради».

Рішенням селищної ради депутати створили медичні пункти тимчасового базування на території Любешівської селищної ради та затвердили  Положення про медичний пункт тимчасового базування; делегували до Наглядової ради КНП «Любешівська центральна районна лікарня» представника Любешівської селищної ради; затвердили Концепцію запровадження системи енергетичного менеджменту в Любешівській селищній раді та відповідні Положення.

Окрім того розглянули питання та підтримали відповідні рішення щодо збільшення статутного капіталу Любешівського комунального підприємства «Любешів-Комфорт-Сервіс», затвердили статут  в новій редакції.

Заслухали депутати і звіт директора комунального підприємства «Любешівський ринок», за результатами якого роботу керівника ринку визнали незадовільної. Разом з тим, підтримали  поправку у даному рішенні:  рекомендувати директору ринку у 30-денний  термін внести зміни в Статут підприємства щодо створення дорадчого органу при Любешівському ринку. Поправку про те, аби рекомендувати селищному голові розірвати контракт з директором ринку з дотриманням вимог чинного законодавства, депутати не підтримали.

У другій частині засідання перейшли до блоку земельних питань, зокрема, погодили проекти землеустрою щодо змін меж населених пунктів с. Любешівська Воля, с. Великий Курінь, с. Проходи Любешівської селищної ради, а також розглянули ряд інших земельних питань.

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь